10/23/2008

Declaració d'intencions...

Respecte, aquesta és l'única norma que vull. Fa estona que han anat seient als seus llocs. Estan neguitosos, jo també, però no els hi dic res. Sona el segon timbre, són les nou, ja s'han assegut. Callen, jo que em mosquejo. Semblen acollonits, només m'ho sembla. Començo l'arenga, vull dir el discurs, dic...la presentació. Escric el meu nom a la pissarra. Em dic així, ni tal , ni qual , ni pascual. Queda clar??,...sembla que ho pillen.

Al primer cop d'ull ja en detecto uns quants. El mogudet, el gracioset, el gamberret, la que pregunta, el que sap de tot,...mmm. Encara puc dir que he tingut sort. Em moc per la classe , lentament. Mentrestant no deixo de parlar. Sembla que això multiplica l'efecte acollonidor.

Passen les hores, els dies , les setmanes, les coses van tirant. Algun que altre dia els hi haig de recordar el concepte de respecte. Algun altre dia els hi haig de dir que es poden moure per la classe quan sona el timbre i jo dono la classe per acabada. Hi ha cops que m'espanten de lo obedients que son. De tota manera no deixen de ser canalla, si els deixes, saben ser mogudets. Alguns massa i tot.

D'alguna manera aquest post hauria de ser el primer d'una sèrie, la que relati les meves vivències com a tutor. Autogestió, han de ser un equip. D'això en depèn que les coses puguin tenir un final raonable. Espero que ens en sortim...

4 comentaris:

Loli Jackson ha dit...

He viscut ja l'experiència de que arribis el primer dia a classe, escriguis el teu nom a la pissarra i tot el rotllo, però, com dius tu, des del costat de la canalla... Records macos del cole.

Espero que continuïs molts anys domant les feres!!

Veiem-nos un dia!

Mua!

Muffins, muffins... ha dit...

No sé qué decirte. ¿De verdad tienes que recordarles que se pueden mover una vez das por acabada la clase? Creo que somos de distinta escuela o, quizás, tu declaración de intenciones es eso. Un beso

Andreu ha dit...

¿ens enssurtirem? Quan tinguis dubtes consulta l'hora. American time keeper...

Andreu

Anònim ha dit...

Holaaaaaaaaaaa!!!!
Avui gràcies a tu he sortit més contenta de l'escola! A veure quan ens veiem que ja començo a trobar a faltar la teva olor de vainilla.

Mil i un petons! Muaaaaaaaaaaaak!

Una núvol