4/13/2009

La paura...


Mai he cregut que fos bo viure amb por. La por no et deixa viure, et corseca lentament. A cops és com una motxilla que no et deixa caminar, la busques a la teva esquena , però la portes dins del cor. A cops la busques dins del teu cor i és algú que te l’ha penjada.

De totes les pors, la més terrible és la que tinc al que desconec. Una de les més subtils és la por a tenir por. La més antiga, i la més moderna , és la por a estar sol. Avui ,ara mateix, quan es ponia el sol, he tornat a tenir por. Por pels que m’estimo. Per què a cops tenen por del que desconeixen, per què a cops tenen por d’estar sols. Per què a cops s’adormen abraçats a un coixí que no els és conegut. Per què a cops no tenen qui els acotxi. Tot i així cada dia que passa fan una passa més enllà, carregats amb una motxilla , gran o petita. Però avançant , encara que creguin que van en una direcció incerta...

Per això, encara que amb por, el millor que els hi puc dir és que visquin..., sense por a tenir por. Aquí , i en el regne dels cels...Els mateixos cels que he pogut retratar aquest vespre , recordant-los a tots ells, abans d’anar a dormir...

4 comentaris:

♥♥♥♥♥ Jennifer™® ♥♥♥♥♥ ha dit...

your blog is so good

nuria ha dit...

La por es un mecanisme de la nostre ment per aturar l`anima quant aquesta es sent lliure al mirar l`infinit i creure de tot cor que no te limits ni fronteres, i es en aquest moment que el teu cor batega tant fort que sembla que hagi de sortir del pit.
El cor nomes t`ensenya l`estat de la teva anima.Aixi quant et sentis amb el cor petit mira a l`infinit per sentir-te gran, sense limits ni fronteres.
El dia que creguis en tu mateix aquests escrits et faran una fortuna.
Com un nen petit hem va dir un dia:
T`ESTIMO TANT COM D`AQUI A LA LLUNA

Buji ha dit...

molt bonic aquest post.. perquè no tansols descrius les pors que tots portem a dins en una motxilla de diferents "litres" de capcitat.. sino que també penses en la gent que t'estimes i els encoratges a viure.. A seguir caminant, malgrat tot i malgrat la por.
Tansols ens queda mirar endevant i seguir caminant..

èol us castiga ha dit...

Tan de bo fos senzill alliberar-se d'aquesta motxilla quan fa tan temps que la duus a l'esquena.
Però no puc negar que és encoratjador saber que algú entén els teus sentiments sense saber que ho fa. Gràcies.