12/25/2009

...Nadal


Avui, desconecto el corrector. Avui, deixo en off els sistemes d'ajut a la conducció. No es que sigui un dia més especial que els altres. Avui és un dia, segons com, d'obligacions. No es que no m'estimi a la família i als amics, però no trobo correcte que s'estableixi un dia per dir i fer allò que és correcte. Fer-ho, en certa mesura depèn de nosaltres , no de l'entorn. És per això que prefereixo fer aquestes coses dia a dia. Avui és un dia on aquells que normalment no es veuen mai , es veuen i comparteixen taula. Avui és un dia per aprofitar i parlar d'aquelles coses que mai fem. Avui és un dia per fer allò que normalment mai fem. Per tant, avui pot ser un dia profitós, en la mesura que sapiguem aprofitar l'avinentessa. Jo, que no he enviat cap nadala, feta pels meus fills..Cosa que em faria molta gràcia poder fer algun dia, doncs no en tinc. En canvi n'he rebut unes quantes. Tinc la necessitat de tornar una mica d'aquest sentiment d'acolliment als que es recorden de mi. L'altre dia pensant-hi en vaig fer una, avui crec que és dia de penjar-la. Gràcies a tots aquells que durant aquests anys m'han acollit a casa seva , als seus cors. A aquells que han tirat de la corda quan la cosa no anava fina. Gràcies també a aquells que com jo han canviat de camí i s'han deixat acollir a casa meva. A tots, Bon...Nadal.

5 comentaris:

Andreu ha dit...

una abraçada maco !!!!

i Bon Nadal i un 2010 `ple de joia !

èol us castiga ha dit...

Una abraçada ben forta! d'aquelles que m'has fet arribar tu quan m'han fet falta, d'aquelles que fem córrer durant tot l'any... no cal que sigui Nadal.

Anònim ha dit...

Bon Nadal Bernat!!! Una abraçada molt forta i un petó plé de carinyo...
Mb

Malalesmans, geògraf dels meus xergais ha dit...

La més gran de les abracades per a tots vosaltres també...

Anònim ha dit...

La decepcio al no trobar al amic que pensavas que tenies, s'afegeix a la tristor del nadal. Debia ser que no era un amic...no???