9/26/2007

Supernanny?, o la portera de la Rue 13 del Percebe?


Mariconades a part, que ja ho seeee, que vine paeeeeso. Tinc la sensació , no gens estranya , coneixent on treballo, que alguna cosa no acaba de rutllar del tot. Jo ja dic que el conducto reglamentario está paeso. Si estic aquí per solucionar problemes. Avui he fet de patrullero per veure sobre el terreny com de lluny estan els de la Carlow Vocational School. Alguns estan raonablement aprop , d'altres mooolt aprop, i d'altres una miqueta lluny. Y eso es todo amigos..A falta de comprobar dos o tres alumnes, la situació està sota control per la meva part. El tema és la part que no es meva. Coooon la igléeeesia hemos topado. Jo ja tinc cotxe , i no vull moto per a res. Vaig fer la mili a artilleria , i no tinc ganes tornar-la a fer amb submarino...

Avui la cristiana ,que cada dia cuina més bé, m'ha dit que sortia a fer la seva patrulla vespertina. Com es habitual en ella, amb lemepetres ,música de Queen i Meat Loaf, no si la tia és una roquera. Canturreja abans de marxar. Amb el cul gros i respingón que té , ja em comença a recordar la meva marona. Ella sempre va cantant per tot arreu , i també va a caminar .Sona el putu... , perdo , sona el mòbil .Una noia que te problemes d'adaptació. Parlem. Parlem .Parlem. La faig riure, m'explica coses, cosetes, xafarderies, com es troba ,com se sent. Parlem. Demà trucaré a la Mary Manndona(mentida es diu d'una altre manera), la responsable de tot el tinglado. És encantadora, el que no sé , és si és encantadora de serps. Ui, que jo portava la camisa per dins els pantalons...De moment el dissabte han planejat la invasió de Kilkeny. Bé , hauria de dir programat, doncs el que ha de dir per on saltem en paracaigudes sóc jo. Res, neng, ara també seré guia turístic .Com a l'ejersito apañol , on les seves armes més destructives son el filferro ,i la cinta aïllant, jo tinc el palique, i una bona verònica. Encara que estic per tirar de chicuelina, com el personal es posi tonto. Massa coses no depenen de mí. Malgrat tot, penso donar la llauna per que tot vagi el més fi possible.

Demà haig d'anar a l'escola de Carlow. La responsable del meu grup allà, una tal Bridget, para nada Jones. Sembla haver-se-li espatllat la gaita fa força temps. Més seeeca que una penca de mojama, xunga de debó. Amb la cintura d'una bombona de butano, i encara no ha descobert que te uns ulls molt preciosos. Res , si demà pinten bastos , li faig saber lo dels ulls . Por cierto las gafas nuevas me las paga la escuela ,no?..

De debó, cada nen una casa, i tots plegats la Rue 13 del Percebe..., i jo la portera es clar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Informat bé de com funcionen les biblioteques per aquí que pot ser podrem copiar i pegar...

De moment sembla que gana no passaràs, ahir vam demanar una pizza i vam trobar a faltar la teva companyia,n'hi ha una que tot sovint imita al Berni movent les ulleres, et sona?

Cuida l'alimentació que els gasos són molts perjudicials pel medi ambient.

Petons

Malalesmans, geògraf dels meus xergais ha dit...

Un petó molt fort per la Júlia. Aquí en tin cinc que se li asemblen molt,son molt altes pero fora de casa son una mica com bebes.

Petons