9/24/2007

Amanece que no és poco...

Buenu, buenu ,bueeenu. Ja hem anat a escola, els nens es reien de nosaltres. Aixó si ens han tocat unes señus d'infurmmatica que estaven per ,... .Alguna de les sales de profes, que es diuen staff, estafa és lo que tenim aquí, semblen museus d'art romànic. Ara entenc per que son tan religiosos, no he parat de dir mare de déu, mare de déu.Quines titis!!!.També hi ha material de derribo , com a tot arreu. No cal anar gaire lluny , jo mateix cada matí davant del mirall. Eeee, pero a la que em rento la cara i la cristiana em dona el breakfast,... er miyó cuiné der mon.
De moment he tornat a fer una jura de bandera improvisada, pues no espresenta el director de l'escola i ens diu que han vingut els diaris locals. I que toma hissada de bandera. Estanquera i foto que te crio . A que el hi canto l'ardor guerrero...I si no una sardana , la dança de l'amor. Sobretot a unes titxers que jo sé , que les iva a meter de todo menos miedo.
Una abraçada, que demà tinc una feinada a discutir horaris,... quan torni em faig casc blau de la ONU. O no,...

4 comentaris:

ZAGASO ha dit...

Hòstia!!!! Envia la foto de la quadratura davant l'estanquera, si us plau!!!!

Unknown ha dit...

Apa, que t'ho estàs passant bé... No, si ja veig que els propers partits del barça, a partir del novembre, seran d'anècdota constant! Per cert, potser ens hem de plantejar de no tornar a anar a veure el Barça el 'trio de la muette'... Do partits que ens hem perdut, dues victòries. ostiostiosti... A veure si serà la pizza, brother...

Anònim ha dit...

Ja cal que et quadris i no tant que et facin quadrar.

Treu la barretina , esmola ben bé les eines ...i endavant !!!!

El poeta de l'orella

Malalesmans, geògraf dels meus xergais ha dit...

El tema estanquera us el penjaré quan ho tingui. Pel que fa a les eines avui ja han rigut les dues punyeteres. Les meves nenes en diuen la Vicky Beckam i la Gioconda.Anem arreglats. Pel que fa al Brça estic una mica desinformat.