9/22/2007

Live vest under your seat...

Bueeeenu, ja hem aterrat a Habloraroirapidolàndia. Colloooooons, pillo algo , pero flipo en colorins.El garito sembla molt comfortable. La mestresa ens alimenta força bé.No plou, i no fa molt fred. Ostiaaaa que més puc demanar??.Tinc la tropa instal·lada , i de moment encara no hi ha cap problema. Tinc connexió a la pròpia casa, pero el tema esta a veure com m'ho podrè muntar fora d'aquí. He sortit a fer una volta pel poble. Dues esglèsies i mig castell. L'altre mitja part se la van sepillar en un follón que van tenir el segle passat. Total el paissatge és atapeit, toooot pla. Per no ser no ni és ni rugós. Les muntanyes a les postals. Hi ha dos students més amb mí a la guesthome aquesta. Són dos ninnis del nord, em sembla que de Bolzano. El del teorema no, el del poble. L'un és un hippy que juga amb les bitlles de malabars. Alt i barbilanpinyo. Molt agradable.M'ha portat al poble i m'ha deixat al mig d'un parc. Que cabróoon , sort que havia deixat molletes de pa a cada cantonada, si no torno a casa amb la poli. L'altre és petitonet .Una malalt de les matemàtiques, que li diu a la mestresa , cristiana perduda ,que no creu en Déu!!. Jo que li dic ,calla mamón, que aquesta ens mata de ganaa.
El que deia, una altre pais ,una altra cultura. Aquí tot cristo va amb samarreta, faci fred o calor. Serà l'escalfament global?.Per cert ,com que vull integrar-me, aniré a pillar-me unes xancletes, per posarme-les amb mitjons .Lo dels pantalons curts encara no m'hi veig amb cor.
Res , que fasten your seat belt i que live best under your seat(cordeu-vos el cinturó i que l'armilla salvavides és sota el seient).
Una abraçada, i saludo a mi mamá quemestaráescuhando....

11 comentaris:

fransex ha dit...

hey pitxafluixa. com va? quina és la teva adreça?

Unknown ha dit...

M'alegro que l'aterratge hagi estat exitós, brother. Agafat fort, que quan fliparàs serà quan coneguis a la fauna docent que vola per aquests mons... Ànims i i s'escau, treu la mà de repartir estopa!!!

Anònim ha dit...

Bé ...pel que dius , ja va sent hores que et facis amb una bicicleta , no ? Si el terreny és tan pla ?
Bona estada.

El poeta de l'orella

Anònim ha dit...

Berniiiiiiiiii. …. Quina pinta de guiri que deus fer!! Ja ens diras que tal la cervesa autòctona..., apa maco.

Agustí.

Anònim ha dit...

Berniiiiiiiiii. …. Quina pinta de guiri que deus fer!! Ja ens diras que tal la cervesa autòctona...

Agustí.

ZAGASO ha dit...

Urgent:

corre a comprar-te unes sandàlies amb els mitjons verds corresponents.

Comença a parlar del mundial de rugby.

Penja't un bon rosari al coll. No et salvarà ni déu, però menjaràs milos amb la super matrona cristiana...

sort neng

ZAGASO ha dit...

per cert:

gran cançó del Guerra: live best under your seat...

Enric Mullor ha dit...

Hola marica. El que hauries de fer, encontes de plantejar-te de comprar-te pantalons curts, hauria de ser unes faldilles d'aquelles que els hi surt la sigala per sota. Al menys podries cagar a les reunions més facilment. Salut.

Enric Mullor ha dit...

Després del meu comentari de qualitat (bastant patètic, per cert), Que tinguis una bona aclimatació. Una abraçada.

Enric Mullor ha dit...

Hola neng,

Ahir vem sortir amb l'Enric i vem anar a la Portella Gran. Vem fer una via de 5 tirades (Laponia), té el seu què. Al baixar vem anar a El Grial i només vem poder fer la primera tirada, dons es va posar a ploure. Com pica la primera tirada!!!.

Salut.

Anònim ha dit...

Hey Pit Xafluixa, ja és casualitat que el dia que marxis facin a TV3 "el hombre tranquilo"... Recorda't que aquí no es beu carajillo si no cafè irlandés, peró no en prenguis gaires, que igual et puja al cap i et poses a cantar el "god save the queen" i et foten d'osties fins el carnet d'identitat.
Ah!, i ja saps la dita:"en irlanda se folla a todo lo que anda"

Amadeus Serull