9/25/2007

Si é má difisil va peó...

S'ha mort, no hi ha res ha fer. Havia començat a fer coses estranyes. Tenia vida pròpia. Feia el que li semblava, que no està malament. Tret lo de deixar-me penjat. Tan lluny de casa. Bé, és el que passa, les coses han anat així. L'he traginat fins aquí, i aquí descansarà. Aquests bons cristians li faran un bon enterro. No tinc massa retrets, tot plegat podia esperar-m'ho . Quan vam sortir de casa, burro de mi, no li vaig fer el cas que volia. Doncs vinga , sense sentimentalismes , cap al forat. Sense fer escarafalls aprofito d'ell tot el que puc. Arribat el moment, quin sentit tenen les manies. Que a rey muerto, rey puesto .Tots som prescindibles .Arribat el moment ,jo també .No puc dir que et trobaré a faltar, encara em queda el teu germà . Malgrat tot, et necessito , punyetero. Pregunto. Sembla que tinc un substitut, endavant doncs. Arribo seriós a l'indret que m'han recomanat .L'home em pregunta que si blanc o negre. Com si hagués de triar entre un alella o un priorat . Finalment trio el negre .Serà cosa del destí, o del futur. Ho dic per lo del color. No et desitjo ningun mal, ni que et caigui un llamp , que fora el més normal. Al cap de vint minuts el de color negre ja feineja, serà pel color. Negre vull dir. Sort que el tio dona la talla. Flipo en colors . Els que deixo rient, al cap d'una estona ja ploren. Fet i fotut ,tots som lluny de casa . Una rialla , és una rialla. El que fan unes paraules amables. Tots trobem a faltar que ens acaronin, sobretot aquells que fa massa temps que no els acarona ningú. Faig de pare, de mare , d'amic,...Arrenco un somriure dels seriosos, rialles dels enyorats. Fins hi tot la bona cristiana comença a estovar-se . Venga neng, demà serà un altre dia. Fem farina plana, matem-ho a pela amb deu. Enviam un senyal cap algun lloc on et pugui abraçar . Estoy aquí pa eso. És lo que marca el plano . La veritat es que no hi van haver bofetades per venir. Si m'ho van proposar a mí serà per alguna cosa...Si més no, la irlandesa , riu de les meves collonades. I la veritat massa bona actriu no és.
Té collons, el segon dia de viatge i el putu mòbil de l'empresa la dinya. A cal Vodafone , com no, me'n venen un altre. Guardo el ticket que encara tindré problemes. Tranquilo Sr. Jones, quin dia. Tinc dues escoles, dos horaris, dos grups. Temps lliure, la veritat , no gaire. Així que com a la cançó...

No ens ho compliquem, fem ho fàcil. Si tenen cor deixin les pistoles al calaix .No ens fotin les dents .Si és més difícil va pitjor .No ho oblidis mai, a mi la vida em va ensenyar que no s'oblida el que s'explica amb amor. Ser un mateix , aixecar-se després de la caiguda ,estimar els amics, buscar com un boig totes les sortides,...guarir les ferides. Que cadascú tria el que és per ell la vida ...


Kuld Yuripit , yea ,dis is mai neim. An yes is mai fabourit ansgüer. Ai sink ai jaf anderstan ol . Meibi a rainbou, is a rainbou, bat jiar , is so nais...Tinc un bon pressentiment , un dia més com cada nit surt el sol.

7 comentaris:

Elena ha dit...

aim sou japi dat iu ar güel.
Bromes apart, espero que estiguis bé. NO acabo d'entendre allò de que tens 2 timetables, però quantes classes de gaèlic tenen aquests nen a la setmana?
Una abraçada. Et trobem a faltar.

Enric Mullor ha dit...

L'altre dia vaig caure en que Quinci Jones es diu QJONS...

Nen, viu el present i disfruta, que són dos dies.

Una abraçada campeón.

Anònim ha dit...

Bernat ...no et preocupis .
Ja li preguntaré a en Jordi B. quin full d'incidències format ISO és necessari per certificar i reposar el mòbil .

No et preocupis ...qüestió de seguir el protocol!!!!

Au...petonàs a la mestresa !

El poeta de l'orella

ZAGASO ha dit...

Ets torpe de collons!!! Però no pateixis. Mr Cabesson correrá con todos los gastos.... o no!

kkabron...

Per cert. Sabies que pots contestar els ostres comentaris... SOSU!!!!

Anònim ha dit...

Ja veig que el rotllo amb la cristiana acabarà a lo Mrs Robinson... Compte!, que de gallina vella fa bon caldo fins a, si hay cesped hay partido, queda un ventall on entra el 80% de la població.
Per cert prova amb la cristiana de dir-li:"I don't want to lisen you that your bottom is hungry" o sea: "que no me entre yo que ese culito pasa hambre!". Si s'emprenya li dius que tu els Diumenges al monestir de sant Cugat hi vas a fer d'escolanet...
Go with the Force
Valentin Ladyland

Anònim ha dit...

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Irelande.A2003004_large.jpg


ondia por mas que miro no te veo...

ex-cervantes

Malalesmans, geògraf dels meus xergais ha dit...

Aaaai , nengs..., sort que encara no plou que si no ja seria la pera.D'aqui dues setmanes ja podre treballar de taxista. Me lo se todooo.Per cert mira que son warren, cada dissabte s'entrenen per quan han de venir a Lloret.