11/05/2007

Una hipotenusa , o dos catets?

(Tot escoltant Shutter , d'Elastica)

No voldria recordar res del teorema de Pitàgores , però seria útil. La veritat és que quan el burro sent l'olor de la quadra..., no hi ha qui li tregui del cap la imatge de la seva menjadora. I així estic jo, que tinc el cap ja pensant en la tornada. I com que de camins parlem, valdria la pena pensar una mica, em dic, en quin és el millor camí per fer les coses. Fart (que en anglès vol dir pet) de fer les coses massa properly, (en properly era parent d'en Mr Proper i Bruce Lee??), avui he pres jo l'iniciativa. Com que les coses de palacio ,van despaaaaacio, no he dubtat a fer-me el tonto . Cada cop tinc més clar que aquí , segons com, estem una mica massa vistos. Les meves responsables a Irlanda, els enllaços , vamos, ja fa dies que s'engronxen una mica.
Aquesta setmana m'havien de lliurar els bitllets de tren nous de la canalla, també havien de dir que no faríem servir l'escola aquest dissabte . Tsssst , que no se'n enteri ningúuuu... Total , que ni bitllet , ni avisar a en Willi, el caretaker(com el dels Simpsons,...si nois). I jo de cul per comprar-los, avançant els diners jo , es clar. I a l'escola donant la cara per elles davant del principal.
Total, que els informes que em van dir que , tranquiiiiiil ja els entregarem nosaaaaaaltres..., res,ja ho fet jo. No si al final... si quieres arroz Catalina...De moment els informes ja són a la mà del responsable de turno. Ara si ell em fa la pirula , pos jo, listo .
De manera que aquest cop en comptes de dos catets, he tirat d'hipotenusa..., i tal dia farà un any. Per si hi han òsties , a la foto ja m'he tret les ulleres, no sigui que...

4 comentaris:

Loli Jackson ha dit...

Si es que la gnt te un morro... Xo tu no et desanimis, eh??

Un petonet!!!

(Al final tb estic fotuda en lo del BlogSpot, que m'han liat... ¬¬')

Elena ha dit...

Peasso foto..!!!

ZAGASO ha dit...

Estàs lleig de collons, neng!!!!

Vamos vamos que ja s'acaba!!!
I tornes FORRAT, cabronet...

I jo no arribo a final de mes....

No et queixis...

Enric Mullor ha dit...

Neng, que la foto la firmaria el mateix freddy i no és Parera de cognom. Tenies son? Deu ser la dieta amb mantega.