11/16/2007

Sweet Home Alabama...

Darrera transmissió, d'aquí una estona a la piltra. He fumat una pipa al jardí, he vist el carro al cel, he tornat creure , que per fi , tornava. Feia dies que esperava aquest moment. Crec que ha estat una bona experiència, que les coses encara han anat prou bé. Com diu el Mestre Basas, no hem desaprofitat ni un dia. No es pot matar tot el que és gras, no hem arrambat l'all a cap torrada, però el tema tampoc era aquest...

Torno,... torno amb l'esperit renovat, amb ganes de menjar-me el marrón que sigui. Com vaig dir dies abans de marxar,torno,... torno com un coet. Al meu cap només sona una cançó, la que parla dels cels d'Alabama, la terra on la gent penca com un negre, a la feina , vamos. Demà recullo la tropa a l'estació de tren , on tot va començar. Em sento de puta mare. Torno a casa.

Pels que no recordin de quina cançó parlo , ni del bon rollo que ens dona a mi i als meus soldats, aquí us en deixo una mostra. Viva el yutup!!, que molts bons moments m'ha donat. Fi de la transmissió..., corto i canvio.



Sweet home Alabama
Where the skies are so blue
Sweet Home Alabama
Lord, I'm coming home to you...


4 comentaris:

Anònim ha dit...

M'alegro llegir aquest post per fi!!!!

Vinga! a l'avió!!

Aki t'espero!

Petons.

Loli Jackson ha dit...

Benvingut a casa!!! Tots compartim l'emocio de la tornada amb tu!

Un petonet!! :*

ZAGASO ha dit...

KEDA'TTTT plissss

Oh!!! NO!!!

Bernie vuelve!!! Tremola Sant Cugat!!!

LAGARTOOOOO

Anònim ha dit...

...en un pueblo, irlandes
al pie de las montañas
vive nuestro amigo Berni,
en una hunilde morada.
se levanta bien trempado...