10/01/2007

Acuariuuus,...


Lentament es va fent de dia. M'enpaso l'esmorzar, cereals, torrades amb un ou ferrat dins, suc de taronja i com no un bujol de té. Carrego el pack lunch del dia , nosequè amb lo de sempre. Un suc, dues peces de fruita, una bossa de patates, una galeta , de xocolata ,com no i un entrepà minso. Faig la motxilla com si d'una escalada fos. Repasso la llista del dia, tot en ordre. Tapat , ben tapat ,em m'acomiado i surto al carrer. Que tingui un bon dia mestressa .El sol mandreja, aquesta nit també ha plogut, el terra és moll. Pels cascos sona la conquesta de l'oest. Enfilo amb pas alegre el camí cap l'estació. Amb les mans a les butxaques vaig passant carrers, creuant cruïlles. La canalla d'aquí també fa la seva. Tots anem a la feina. És dilluns, altre cop dilluns. Cridòria. Un grup de noietes diu Hola , Buenos diaaas. Saben que sóc el profe de les spaniard girls. Les saludo , amb la meva pinta canto massa com per no cridar l'atenció. Pel camí vaig trobant diferents grups, els uns fumen i es guaiten. La típica danza de l'apareamiento que diria en Félix Rodríguez de la Fuente.
Ara sona el bueno , el feo y el malo . Ja sóc a l'estació, les meves noies estan rodejades de canalla local. M'apropo i amb un gest del cap venen cap a l'andana. El grup de nois els hi obre pas al veure'm. I segueix sonant el bueno , el feo y el malo. Acluco els ulls i els miro per damunt de les ulleres. El que deia ,els hi obren pas. Arriba el tren i en surt un riu de gent. Ens fem a una vora quan una iaiona vol passar. Thank you, good morning miss. Pujem al tren. Per les cares que fan alguna cosa els hi passa. Em trec els cascs. Què passa noies?.Algunes s'han oblidat el bitllet. Vinga dones que ja porteu aquí una setmana. Al final li han de comprar al revisor que passa. Tot es pot arreglar.
Passa el paisatge , granges, vaques i ovelles que pasturen per aquestes verdes contrades. La fem petar una estona. Estan amoïnades , avui les canvien a una classe de tercer. Mica en mica el tren s'atura, ja som a la nostra parada . Muine Bheag , un llogarret molt acollidor. L'estació és antiga, però molt ben conservada. Feta de granit, amb una llarga andana. Anem fent cap a l'escola, elles a classe, jo a la sala de profes. Allà està la torpeda d'ulls blaus. És un secall, que sempre va amb llargues faldilles i una rebequeta damunt de la brusa . Com és l'entesa de màquines li pregunto si puc conectar la meva màquina a la seva xarxa. Si , ja ho sé , sona malament, però creieu-me, en el meu angles de Monty Phyton's English Lessons sona encara pitxor. Al final sembla que m'he expressat bé . Tank you doll face. Penco una estoneta, va passant el dia..., torno a posar-me els cascos ,i la música va sonant.
I jo que canto...Güeeen muuun isin de seben jaaaus, an Jupiter allings guiz Maaaaaaars, en pis guil gaid de plaaaanets , aaaaan laaf guil estir destar, is de dauning of di eig of acuarius, di eig of acuarius, acuariuuuuuuuuuuuuus , acuariuuuuuuuuuuuuus...
Quin bon rollo que em dona en Raphael.

3 comentaris:

Elena ha dit...

Hola Berni,
m'he perdut amb allò del bueno, el feo i el malo. No sé si només és l'acompanyament musical o va amb segones. M'inclino per la segona opció.

ZAGASO ha dit...

Estàs com una puta cabra!!!!

jejejejejejeje

Sort company....

Malalesmans, geògraf dels meus xergais ha dit...

Yeeees , indeeed. Heeey ja sé dir-ho sense moure el bigoti!!!. No si la penya a quí va una mica de xunga, pero a la que poso caraperro s'obren que dona gust.Per cert avui he parlat amb l'altre Doll Face. Les meves nenes li diuen la Posh. M'ha preguntat com m'ho feia per estar a dos llocs a l'hora. I jo que li dic, uui nena no vinguis a pencar,a can... cocacola? serà 12d'Octubre??.

Akis per tots.