10/29/2007

El dia després...

Han vingut uns quants d'ells. La canalla els esperava. Jo, també , val a dir-ho. Veure cares conegudes reconforta , tenir notícies de casa de primera ma, no té preu. Està bé , tinc comunicació escrita i parlada, fins hi tot audiovisual .Peró no és el mateix que el contacte humà. Venien a veure la seva canalla, o portar paquets per tots. Han fet petons i abraçades pels seus, i pels que no eren seus. Aquest era el millor encàrrec. Hem xerrat , hem menjat i hem begut plegats. Ens han felicitat per la nostra feina. Han marxats contents , tranquils per que estem bé. Ens han fet conscients del forat que havíem deixat. Bastants ,ens han dit que van emocionar-se amb algun dels nostres posts. Que els hi vam tocar la fibra. Celebrem doncs que hagi anat bé.

Queden pocs dies, tres setmanes. Ara que començo a albirar la tornada, també començo a creure que trobaré a faltar el que tinc aquí. Bona senyal , això vol dir que aquí també ens estimen. Enfilem una setmana de festa, la de tot sants..., Halloween , per aquí. Hem de començar a preparar la tornada, que tan per ells ,com per mi, serà atrafegada. Malgrat les coses a vegades no rutllin com desitjaria, estic més tranquil, poques coses puc arreglar de les no rutllen. Massa d'elles no són de la meva competència, per tant ,com el que sent ploure.

Ara mateix plou, la remor de la pluja m'acotxa .Em venen records d'aquest estiu, a la tenda, amb el mestre Basas. Estàvem al massís de la Meije, no vam tenir un punyetero dia de bon temps, però no vam desaprofitar ni un dia. Espero poder fer el mateix aquí...

5 comentaris:

ZAGASO ha dit...

Qué passa neeng!!!!

Et felicito pel bloc que estàs portant a l'escola. Es visita moltíssim i és una eina excepcional de comunicació.

Enhorabona,però que no se't pugi el piropu al cap!!!

Bon cop de mall....

Malalesmans, geògraf dels meus xergais ha dit...

Tio, la idea de fer servir blogs per treballar des de lluny amb l'escola és teva. Jo només aplico el que em vas enssenyar tú. De fet , l'he adoptat com a solució pel meu cas en particular.Moltes de les coses que faig te les he copiat a tú, o al Pablo , amb descaro , ho confesso. Lo de la peliculeta, també.

Al césar lo que és del cesar.I que per molts anys tingui mestres com aquests.


Una abraçada

ZAGASO ha dit...

jejejejejeje

Alumnito tu??????????

Perill!!!!

Tots ens copiem, però la feina del dia a dia és la que fa possible el miracle del bloc...

Ya queda menos pal carajilloooo!!!

Malalesmans, geògraf dels meus xergais ha dit...

Alumne és tot aquell que reconeix el mestre en el que apren sense adonar-se'n...

Encara hi ha tropa i classe de tropa.., xusquero!!

ZAGASO ha dit...

kollooooooons!!!!

Es nota que t'enyores!!!!
jejejejeje