10/05/2007

when it pours, it rains...

Tinc una mica de lio amb la feina de la canalla. Avui els coles estan de serveis interns. Reunions i no sé quines mandangues. Per aquest motiu no més us escric algunes ratlles. M'he passat el dia a la biblio amb la canalla, ells fent deures jo actualitzant la versió oficial d'aquest tinglado( www... ) Feu-li un cop d'ull, alguna cosa entendreu.Trobo a faltar el cafeeeeé , que amb tan de té semblo un prostàtic amb incontinència. No parlaré de lo otro, que com que la formigonera no para, el horno de barras de pan tampoco. Veeeenga bautizos!!!.M'arruinaré comprant confits...Em passa lo que els huracans, n'hi ha tants que ja he esgotat la llista de noms. ( Enriquillo , quin fart de riure em faig quan m'enrecordo de tú a l'Aresta Ribas, i a la Camara-Ollé, i....)


Bé , si us he fet somriure ja em dono per content. Si no, un altre dia serà, jo i la meva canalla també ens enyorem, a ratos. Ja ho diu la cançó there're no place to hide your lyin' eyes...

4 comentaris:

Elena ha dit...

Hola neng,
ahir quan et vaig posar el comment no sabia que ja teníem un nou tecnoprofe, es diu Raül i com ja t'imaginaràs, és un noi. Visca la paritat! De totes maneres, el profe de tecno que ens agradaria tenir a l'Agora es diu Bernat.
Un petó

Malalesmans, geògraf dels meus xergais ha dit...

Raul, Raul.... que lo han sacado de un baúl??, eeeh és broma poma.Encara que la rima més tonta, no és precisament amb baúl...
Una abaraçada bonica. Demà anem a un poblat vikingo, i la Isa Casalins , què macaaa, està amoïnada per que no hi han botiiiigues.

ZAGASO ha dit...

Està boníssim i té un ramalasso de metro!!!

jejejejeje

Però et trobem a faltar, malgrat m'emprenyi la repel·lència!!! Ets un cabróntiu!!!

Enric Mullor ha dit...

Hola neeeeng,

dons si que m'has arrencat un somriure recordant l'aresta Ribas. He estat fora de circulació uns dies, com ja saps i el comentari arriba tard.

Una abraçada amic.

Fins aviat.

Enric