2/05/2008

Recuperant a l’home dels 70…,The Paco Man.

Mira, serà per les ganes de portar la contrària, o serà perquè estic per la insurrecció. Però el dissabte , fart de la barba, i avorrit del careto que feia. Que massa no puc canviar, però tunnejar-lo una mica si. Vaig decidir afaitar-me tot, tret , del bigoti. Mira la cosa està en portar la contraria. De fet voldria recuperar l’home que encara feia les coses amb les mans, que encara portava bigoti.
Que si , que semblo un picoletto, que semblo més vell . Que queda molt malament, hay que joderse, hauré d’aprendre a viure amb tot això. Que el look sembla el de Kevin Cline a In and Out, o el de Tom Selleck a la mateixa películ·la , jo prefereixo a en Kevin Cline a French Kiss, o a en Tom Selleck a Magnum. Que hi farem , total a Freddy Mercury, no em sabria greu semblar-hi, tret del tema back-door , la resta ja m’està bé.
El diumenge, a casa dels pares, vaig ajudar al pare a arreglar la secadora, be va ser al reve´s però buenu...La veritat es que l’experiència va reforçar la incipient teoria. I em trobo còmode en el paper. Aquesta dècada va ser una merda , pel que a mi respecta no em va agradar massa. Però mira algunes coses suposo que si que van valdre la pena.
Així com després de l’edat mitja és va tornar als grecs, jo que vaig néixer al 69, hauré de tornar als orígens. Digues-li regressió , digues-li renaixença, digues-li resurrecció...Berni reloaded, Berni revolutions, o mite el Bernat, a lo que jo sempre dic que mite no, però llegenda , sí...

És lo que hay...

7 comentaris:

Enric Mullor ha dit...

Ei xaval, l'última frase és dels Joves, "The young ones": Mite el Mike. I ell respon: mite no, però llegenda si.
Peaso picoleto.
Que cabroooooooon!!!!

Loli Jackson ha dit...

Parecerás un fascista con el bigote... Però bueno, ja te'n cansaràs, així que això ja ens consola... Tot i que aviam si el veig en directe!!

:*****

Malalesmans, geògraf dels meus xergais ha dit...

Haber!!! documentación??

ZAGASO ha dit...

Opció 1.
Morito paleta con contrato fijo

Opció 2.
Freddy Mercury en feo

Wapuuuuu !!!

Anònim ha dit...

Opció 3.
Amb tricorniu i camisa verda...
tot un Tejeru, "comandate de la Guardia Zivi"

El poeta de l'orella

Anònim ha dit...

havé unn respeto po' l'autoridá..

Manolo Éscovard

ZAGASO ha dit...

juas juas juas!!!

Se sienten!!!!! COÑO!!!!

jejejeje TEJERU, TEJERU, TEJERU!!!!