2/01/2008

(Insu/resu)recció…, e-recció?

On paraves aleshores, quan em feies tanta falta?.Ningú és millor que ningú, tot i així vas creure guanyar. Si plorar a la teva porta de res va servir. Barres de bar, abocadors d’amor,us vaig ensenyar el meu pitjor costat. Retalls de la meva vida,fotos a contrallum .Em sento com un falcó ,ferit per les fletxes de la incertesa. Em tallo el cabell un i altre cop .Em vull defendre. Dóna’m la meva ànima i deixa’m en pau. Vull intentar no tornar a caure. Petits enganys per continuar vivint. Em sento avui com un falcó cridat a les files de la insurrecció.

Amb això , crec , que podria donar per acabat el post d’avui . Per si algú ho sospita , si , es tracta de la lletra d’una cançó de El último de la fila. . si tu vols mal traduïda , com no .Malauradament , i sense voluntat de fer-me pesat, voldria afegir algunes reflexions a les que fa dies , els hi dono voltes. Venint d’on vinc, i amb l’anguniosa sensació d’incertesa . Estaaaaaaaaaà beeeé , esborra anguniosa, no ens posem dramàtics . Al que anàvem, que es fa tard .Fa dies que rumio, què collons deia quan deia t’estimo. O, què havia d’entendre quan mai m’ho havien dit . No em refereixo al t’estimo que li dic a la mare, o al pare , o als meus germans. Tampoc al que dic, ni que sigui amb llenguatge no- verbal, als meus amics / amigues . Em refereixo al que li havia sentit dir a la meva exdona , per exemple. Al t’estimo de, merda, no et veure fins les vuit del vespre, però serè el tio més feliç a partir d’aquella hora . Al t’estimo de, em podran robar els teus dies , però no les teves nits. Al t’estimo de ,mira ,no em farà cap cosa fer-me vell al teu costat . Al t’estimo de , tot i despentinada i de mal llevar, què rebonica estàs avui . A aquests i molts d’altres ,com aquest , em vinc a referir .

No , no estic parlant de dependència emocional per viure. Tampoc parlo de trilirí, ni de aquí te pillo aquí te mato . Parlo d’una sensació, intangible, com moltes , però que ens trasbalsa .Que si , que et queda una cara de tonto, però ets feliç . Encara que darrerament , per sort, no he arribat a tenir aquesta sensació. I dic sort , per què si no, i ho dic amb franquesa , suposo que estaria parlant des d’un frenopàtic amb connexió adsl . Per tant, què collons volia dir quan havia dit t’estimo?.

Degut , probablement , a una suposada impaciència. Aquí la meva ex , i moooooltes més , que em fan de mare de tan en tant ,hi estarien d’acord. Tinc la sensació d’haver perdut la noció d’amor. Pot ser que , com que fa tan temps , em falli la memòria. Pot ser que ..., mireu , no ho sé, però trobo a faltar allò que vaig perdre, i no valoro suficientment , allò que he guanyat. Per això em sento com a disgust. Com rebotat, que no , que no em dona la gana . Que no vull més paper mullat. Que he perdut la il·lusió per aquestes coses . No , no me l’han fet perdre, que la he perdut jo. I no em dona la gana. Per aquest motiu, no sé ben bé si el que he de fer és una insurrecció , o una resurrecció . Per que si no , al final estarem parlant d’una falta de e-recció. I la veritat, la trempera de viure , ja va costar molt de tornar-la a trobar.

Així doncs , a l’espera de poder sentir/dir , un altre cop un t’estimo, aniré fent veure que sabia el que deia , o entenia el que m’havien dit . La cara de pòquer , que va a joc amb aquest sentiment que tinc , és lo que hi ha. La veritat, estic per la insurrecció ...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest vaivé.

" L'extasi de l'amor no ho és pas tot,
ni ho és tot el silenci de després.
Aquest vaivé de vida no et pot doldre
si de debó vols viure.

I ara escolta
la veu incipient que altra vegada
pot ssalvar-te del buit i de l'angoixa.

Quan ella torni et trobarà més ric
de tu mateix, i combatreu plegats
en èxtasi de nou i, a més,sabent-vos
plens cadascun de l'esperit de l'altre. "

Miquel Martí i Pol

Aportació al bloc del Poeta de l'orella.

Malalesmans, geògraf dels meus xergais ha dit...

Poeta, ens quedem doncs amb el xiuxiueig que hi hauriem de trobar enmig?...

ZAGASO ha dit...

sobretot :

"ssalvar-te" ... Per què no sssssalvarrrrrr-tttte?

Au poeta i company... Aneu a fotre un polvet i deixeu-vos de tanta poesia, collooooons!!! Si seguiu així acabareu assessorant els bisbes o fent programes a la cope...

jejejejeje

Anònim ha dit...

Perdona ....Mestre Ignasi .... els polvets i la poesia són compatibles .

Per demostrar-t´ho et contesto amb un altra poema d' en Miquel Martí i Pol .... I ÉS QUE NO SÉ COM FER- te ENTENDRE que hi ha orgasmes( d'ordre digue'm més intel.lectual-espiritual... que entren per LES ORELLES.
Eiiii....que la poesia i la carn són ben compatibles.

Au va ... a veure si us alegro el dia amb la poesia i fins i tot us fotareu calents !!!!
I l' amo d' aquest bloc que vagi parlant d' ereccions....
Je,je,je ....

Una nova aportació del Poeta de l' Orella.

Guió

" Primer entreu lentament al dormitori
i despulleu-vos l'un davant de l'altre
sense deixar de miarar-vos. Després,
ben nus, serà el moment de descobrir-vos:
braços,i ventre i pits, natges i sexe,
el cos sencer i els llavis tremolosos
i la llengua pugnant per un encaix
desmesurat a la boca de l'altre.

Més tard, al llit, repetiu les carícies
però amb més gosadia, masturbeu-vos,
mossegueu-vos els llavis i els mugrons,
desoïu els gemecs, i que ella pugi
damunt vostre, us l'agfi i es penetri.
Comenceu aleshores una dansa,
lenta primer, després més ardorosa,
tots dos plegats accentuant-ne el ritme,
que ella es segueixi masturbant, i vós
premeu-li el cul i els pits, toqueu-li el sexe
fins a arribar tos dos junts a l'orgasme.

_ Això diu el guió ?
_ Sí.
_ Doncs , mireu,
no sé si ho sabré fer d'aquesta forma.
_ Bé , el guió només és indicatiu
cal saber exactament quin joc es juga
per no caure en pedants romanticismes.
Després tots dos , si cal, de comú acord,
podeu modificar-ne el lloc, el tempo
i sobretot, evidentment, les formes
sense cap llei de por, però sabent
que feu allò que feu, no una altra cosa;
totes les variants són respectables.

_ I l' AMOR ???

_ No entenc pas de què em parleu.
En el que us dic, l'amorque hi té a veure ?? "

Miquel Martí i Pol
Llibre de les solituds ( 1995-1997)

ZAGASO ha dit...

Amic porreta:
no podries afegir algunes images explícites del tema????

El bloc guanyaria visites!!!!

jejejejejejejejeje

Anònim ha dit...

Perdona...
t'he dit que la poesia entra per l'oïda ...i no per la mirada, i va a parar al cervell que no vol dir als collons.

El poeta de l'orella

Malalesmans, geògraf dels meus xergais ha dit...

Eeeeeeeeeeeh , no parleu de ficar-la per l'orella , no?. Es que acabo de tornar d'escalar i tinc la senrotontoendinyamina pel núvols, i això que estic en guaret. A més , però què poesiaaaaa, que no , que no i que noooo, que ens prenen el pèl. Que la realitat és una altre. Poeta, que estàs parlant amb els estàndards pròpis d'un locutor de la COPEEEE...
El problema no és saber què collons és l'amor..., és saber que collons ens volen dir quan ens diuen : t'estimo , o quan ho diem nosaltres...El trilirí és el trilirí, i ja està. Lo altre és una falsa il·lusió?, ho es que m'ha caducat la definició?. A física diem que si les condicions innicials d'un problema NO són del tot reals , el resultat esperable , ja NO és el resultat esperable.
Si , com sembla ,aquest és un problema NO parametritzable, diguem-ho d'un principi. Si tot ho goberna l'incertessa, deixm-ho clar d'un bon comencament, no?.
I per cites , aquí en van dues:

1ª: La incertesa és el motor de l'evolució(jorge wagensberg)

2ª 80345676065, Yénnifer , rubia metrochenta ,y con un rabo que huele a menta.

Tú mateix, jo , em sento perdut..., i passo de les dues cites.