7/16/2007

Breithorn:Zermatt 34 anys més tard...

Aquest cap de setmana hem anat a Zermatt. Feia més de trenta anys que no hi havia estat, la veritat, està tot massa canviat.
Sortida amb logística molt lleugera per fer el Breithorn.Hem fet servir un dels operatius més sofisticats i desenvolupats del moment.Viatge llampec (Eeeee, que en 900km hi ha un güebo de radars, tots tranquils!!!). Dormir en tenda al camping de Zermat( camp base avanssat a gran altitud!!).Menjar d'alta tecnologia, barretes energètiques de darrera generació, minibocates ultra-lleugers, fondues, raclettes a discretion, molt vi de la zona( dos sopars a Zermatt, sense poder parar de riure...).Vamos que vam fer el cim, alguns dos cops, i sobetot vam gaudir d'una companyonia de las que no espoden oblidar...
La foto del cim, per fí .L'Andreu , l'Eugeni i jo, en Gregori va pujar per l'altre vessant, acompanyat per l'Eugeni, que no va deixar que aquest no fes cim. Mentrestant l'Andreu i jo , que ja ens haviem oferit, ( el tema és veure per què va triar l'Eugeni??), vam fer el següent cim, bony o mira-que macu-Horn .

Com sempre, encara que normalment no s'expliqui, ja que costa reconeixer-ho-li-hu-lu-la-li ,que diria el president Muntiya, i salvaguardant, sobretot la més que reconeguda ,i de vegades, encara que nostrada,mai prou valorada amistat .les ascensions sempre es donen per finalitzades, al lloc menys esperat.Collooooooons al bar, celebrant que tot ha anat com esperavem, i si no que ens hem reexit dels entrebancs que ens hem trobat.Per mostra un botó.
Eine bier herr obers, o algo així. De fet, al marxar d'aquí he tornat a tenir una sensació terriiiible de melangia. Senyal de que alguna cosa bona m'ha passat.
Companys, motxilles i muntanyes, ostia amb quin bon rotllo que he tornat!!. Ara només ens falta l'omnipresent , el sempre desitjat i encara no assolit. Aquell que treu el nas en molts dels meus somnis( i malsons).El motiu de moltes mirades.Aquell que trenca la suau linea de l'horitzó.El que surt a totes les fotografies. A tots els records que es poden trobar a Zermatt,vamos ,el Cerví.