7/23/2007

Directissíma Franco-Senegalesa a la Magdadalena...

Directíssima, per què va d'abajo p'arriba, pum!!.Franco per què hi ha una roca molt bona, tret de la primera part de la primera tirada, que rellisca més que la xepa d'un sapo.Senegalesa per què és un pepino. Si nois es tracta de la Ran-Tan-Plan de la Magdalena Inferior (Cooompte que no és una amigueta , com el pistatxo o la galeta, vale??!!).
Reequipada està francament bé,encara recordo que va ser una de les primeres vies que vaig fer de primer pels vols del 85.El tema no era el mateix amb buriliquis,...
Aquí una tarda de Juliol cavall de ferro p'arriba i p'abajo , una sola corda, pantalonets curts, moooolt bon rotllo i SuperCardona.El finstro ha volgut cavalgar per la xepa del Sapo que és la primera tirada. El que tuvo retuvo.Aquest és tot el tema.Les fotos són d'ell, jo asegurant-lo al arribar a la segona reunió.

La gent que passa pel camí crida, saluda, sembla que diu hola,será per qué fem conya ,cantem, ...Fa fotos ,fem fotos .Porto tota l'ascensió xiulant, alguna cosa sembla que torna a puesto.

Aquesta nit m'he mirat al mirall, i la lluentor hi tornava a ser,de moment sembla que es queda...

The sky's been cryin' , but no so long..

1 comentari:

Anònim ha dit...

Anem a ca la Montse que hi falta gent!. La Montse és més que una muntanya, és més que un repte, és l'escalada i...molt més : és retrobada,és d'on venim, és a on anem...

Andreu "lisi"