7/26/2007

El Bolero de Raquel


Ja hi tornem a ser. Aquest cop he quedat amb l'Enric Basas.M'ha propossat anar a fer una via al Pic del Martell, Castelldefels.Hem quedat d'hora, a dos quarts de set del matí.Jo em llevo una hora abans, tot per no passar calor.El pla és acompanyar-los a fer El Bolero de Raquel, una via de tres llargs, amb algun pas més que tonto, cap problema passa l'Enric de primer.També ve un colega seu de Rubí, en Santi.
El tema és anar a escalar , a la platja del Garraf i a fer una paella.Collonut.Com que l'Enric fa de primer en Santi i jo xerrem ,fem fotos, flipem amb la perícia i la tècnica de l'Enric,...Que xunga una secció del segon llarg. Al final optem per imitar als del Tour de France, o sigui pedalem un bon tros.A part dels espits i burils , l'Enric afegeix un munt de friends i ponts de roca ,als que en Santi i jo no fem cap escarafall.
Un cop al cim , marxo un momentet a fer una humil donació a Greenpeace. Descarregat el pilar de set amb folre i manilles, prenem el camí de descens. Aquest cop xerrem de feina i política, ..., ja sóm al cotxe.Fem motxilles , en repartim el material i ens poseeeeem el banyador.Cap el poble del Garraf falta gent .Son vora dos quarts d'onze del matí, encarreguem la paella i cap a la platja.

Uy ,quin diiiia.Arribo a casa, sona el mòbil. És l'Agustí Cardona, que si demà per la tarda anem a escalar...., clar que sí!!!. Per cert el dissabte marxem l'Enric i jo a fer la Cresta dels Quinze Gendarmes. Un entreno per anar als Ecrins, la Meije, el Tobleroneee..., el que sigui collons.

El que deia, que vull la meitat de tot, per que la meitat de res no va ser suficient...

1 comentari:

Anònim ha dit...

...el que s'ha d'arribar a fer per tal de cruspir-se un paella!!!!

i compta que al refugi dels ecrins es menja car i molt malament sense arrivar, és clar, als extrems del Angel Orús

andreu