7/31/2007

Avui toca curset,...

Avui he estat un dia de curset. L'Agustí m'ha proposat portar a escalar a una mare i una filla.Amics d'excursions. Doncs res , tu anem de curset...El plan és fer dues agulles , fàcils, per doner a conèixer l'escalada a questes dues amigues. La Raquel i la Sónia.

Primer fem l'Aresta Brucs de l'Agulla Pelada.Puja la corda l'Agustí i jo faig d'instructor un cop ens enfilem. Primer la filla, caaaap problema.Després la Mare, otro tanto de lo mismo...Amb tanta poca feina em dedico a fer fotos de les improvisades cursetistes mentre pujo pels seus volts.

Un cop al cim, contentes per la seva primera escalada, fem una autofotografia de grup i un glopet d'aigua.Fa molta calor , encara que el ventet apaivaga la soleiada.Toca rapelar. Primer baixo jo, i tot seguit la Sónia i la Raquel, l'Agustí és el darrer doncs vigila que tot vagi com toca abans de davallar.



Com que encara volen escalar més anem aquest cop a la normal de la Portella Petita. Repetim l'ordre de la cordada, comja ha anat bé , pa que tocarlo....Altre cop faig fotos mentre les noies pujen.
Tot va bé. Els hi han quedat ganes per tornar-hi un altre dia.Segur que tornarem a quedar!.

Mira que es pot ser assenyat quan un vol ,... oi noies??, el tema va de notables...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bernat, Bernat, Bernat!
que sònia va am l'accent cap a l'altre banda d'on l'has escrit tu
..aiaiaiaiiiii
en fi..que gracies per l'escalada d'avui
patons
sònia

Anònim ha dit...

hola bernat,
ja veus que la llagosta es una mica respondona, pero es bona noia i ahir amb la escalada va disfrutar moltissim.
Jo tambe t'agraeixo la teva amabilitat, classes i el dia d'ahir.
Raquel