1/18/2008

Guaret..., barbecho..., fallow...


És un ferm propossit, no sé però ,com m'ho farè . Inicialment la cosa no és sencilla . Normalment hom practica el guaret si té molta terra per conrear.Normalment en terres de secà. Aquí no plou gaire , la veritat... .Traduït al meu cas,..., mmm , no sé. Si acceptem terra com a temps..., La veritat ,no en tinc gaire, o si? , i per què? , amb quin motiu?....

La situació ben bé no sé si respon a un proper esgotament del camp de conreu, o bé a una intoxicació . Per exemple ,... de purins!!. Mmmm , no sé..., la veritat és que una mica fet merda si que estic. Cony de feina. No guanyo per lios.

Següent consideració , guaret de que?, d'escalar em nego!!. Serà de lu altre..., si ,millor si. Quietet i calladet estic més mono. Recordo que ,normalment, les plantes ferèstegues que cobreixen un camp deixat en guaret són lleguminoses. Reponen el nitrogen. Aquest és el principal nutrient dels cereals. Ordi , blat ,civada ... Som-hi doncs. Amb un a mica de sort pel proper juny la falç al puny. Encara que crec que és millor no esperar res. Ja trobaré el moment per abandonar el temps del guaret..., com deia ,quietet i calladet estic més mono.

6 comentaris:

Loli Jackson ha dit...

Doncs a mí m'agrada quan xerres... En fin, per gustos, colors...

:****

Malalesmans, geògraf dels meus xergais ha dit...

No , si callar-me aquí no me voy a callar...

Anònim ha dit...

Així està la natura!!.... tot plegat ens n’hauríem d’avergonyir .
Entre tant abocament de purins, brossa, merdes varies,... CO2... incendis forestals...
Però clar, ningú en te la culpa. Ningú n’és responsable... dons que hi farem.
Passa el mateix amb les relacions interpersonals. Ningú es responsabilitza quan amb una “bona i fèrtil terra”, per ignorància, mala fe o egoisme l’omplim, com a la pròpia natura, de les mateixes immundícies humanes, deixant-la temporalment estèril e improductiva.

Que poc barnís humanístic que hi ha, i a sobre no se n’enteren!!.

Dons res nen, cap el guaret que estaràs millor.

Agustí C.

Loli Jackson ha dit...

;)

No et callis, tú di que sí! Segurament hi ha gent que xerra menys, però amb més maldat... En fin... Hay de todo en la viña del Señor... Que t'han donat festa a la feina? Com has actualitzat al migdia...

:****

Malalesmans, geògraf dels meus xergais ha dit...

La hora de la siesta.....

ZAGASO ha dit...

Té molt temps lliure!!!

jejejejejejejeje