1/14/2008

La metatranca de les coses...


(concepte d'amplia acceptació pictòrica..., mmm, si et sens aludida/dit , pos res , deportivitat... ,no???)

Avui , provaré d’explicar un del conceptes més complexes de la vida. La metatranca de les coses. En principi pel que tinc entès , aquest concepte deriva del discurs politico-literari de la Cuba post revolucionaria. Vindria a ser el que el pitxinglàs a la nanotecnologia, vamos, tot una revelació en el camp de la comunicació escrita del proppassat segle.
Per tant fet aquest , més que útil aclariment, dir-vos que estic totalment d’acord amb el Dr. Francisco Garse i el Dr. Tom A. Paul Qlo . En el seu assaig sobre el concepte , anomenat:“La metatranca, ese concepto del carajo..” , Ed. Bluegrass Dangerous Smoke , 1994, ja avisen dels perills mediambientals derivats de l’aplicació d’aquest concepte de manera indiscriminada.
Més revelador sembla el completíssim tractat del guru cubà ,Tibursiano Cuescolar , “ Metatranquismos y purgas mentales” Ed. Revolución 1978. En aquest extens volum, l’autor desenvolupa una dialèctica paral·lela a la que portà al desmembrament de les politiques d’acolliment cultural de l’afganistan del Txà de Persia. Aclarit el concepte, repassem l’arrel del problema, el seu ús indiscriminat en el mitjans de comunicació actuals . La veritat és que té molta relació amb la reprogramació neurolinguística que prediquen els gestaltics més recalcitrants dels darrers vint anys. Aquest revolucionari mètode reivindica el canvi conceptual de la psique de manera retroactiva. D’aquí els perills derivats, lògic.
Per tant , descalceu-vos, mulleu-vos curosament els cabells amb una infusió de flors d’atzar i de manera descaradament decidida poseu els dits a l’endoll. Notareu una metatranca de la l’hòstia. Jo , apago l’ordinador i surto a provar-ho. Jeronimooooooo....

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Cullons Bernat!!…. Estàs d’un pirat que s’en comana…. Tinc ganes de viure la revolució de la psique a veure si faig meus aquests metamòrfics canvis amb la PNL. Jo també vaig a fotra-li canya a l’endoll però fonent-me per damunt una “birra” ben freda de la casa Moritz..., això si que pica!.........JERONIMOOOOOOOOOOOOO

Agustí C.

Loli Jackson ha dit...

Estàs sonat, xaval!!!

:*******

Andreu ha dit...

Bernat tiu, és justament el que estava pensant !!!

i pel que veig el tapper del mestre Cardona es poderós !!!!

Anònim ha dit...

Mira bernat, no em pregunis com he arribat en el teu blog, perque no t'ho penso dir, com tu a mi aixo de que com saps que sóc un antic alumne de l'Àgora si ni hem coneixes (com a molt de vista) i fins que no hem diguis com es aixo, no et diré com he arribat aqui.

a, i es de mala educació desconectar-se sense dir adéu ee

adéu

Anònim ha dit...

Tot això són els efectes del gust àcid de la mandarina ????

Cooollooons.... !

El Poeta de l'orella

Enric Mullor ha dit...

Neng, l'assumpte aquest de la metatraca l'he experimentat tres cops en diferentes reunions i hasta aquí puedo leer.

Per apretar a còrrer xaval!!!

No sé si era l'Ortega i Gosset o en Pompeu Cabra que en feien una altre definició: PO LAS PATAS PA BAJO, GERONIMOOOOO.

Unknown ha dit...

Obvi, absolutament obvi el teu anàlisi sobre la metatranca. Però molt em temo que et quedes en una perspectiva neoparseriana i no abordes l'assumpte des de l'òptica postconvulsionista, que potser esdevindria molt més aclaridora. Això si passem per alt les aportacions dels pseudohiperrealistes de corrent indostaní... Ah! I no oblidis que l'alternativa a l'endoll continua sent la torradora a la banyera!

Sort, germà, que ens fa falta!

ZAGASO ha dit...

Esteu ben malalts!!!!!!!!!!!

llooooooooooons....

Com vols que funcioni res????
xDDDDDD

Malalesmans, geògraf dels meus xergais ha dit...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh, que viene la metatraaaaanka....
Defininivament , ja no puc estar més penjat...

Anònim ha dit...

marikita marikita, les preses blaves ay ay ay...