1/07/2008

Qu'est ce que tu veux de moi?

Quatre dies escalant, ja descansarè quan sigui mort. Total , ... si som aquí quatre dies, i podem escalar tots quatre, que voleu que us digui... , jo he vingut a ser feliç .Avui el vent ha probat de despentinar-me a dalt del cim. Entre el cabell, que el porto curt, i el casc..., la veritat ,res de res. Recuperant les cordes als companys el meu cap era lluny. Mentre el vent udolava, i no em deixava sentir les seves veus, he quedat penjat de l'horitzó. Em complico massa la vida?. Tot té un temps, jo suposo que també. De tota manera estic content... ,.He aclucat els ulls, un somriure ..., ja pots bufar ja ,cabrón. Lligat a la reunió , recuperant les cordes, m'he sentit viu. Terriblement viu. Com canta Manu Chao, he cantat:
che cosa vuoi da me
che cosa vuoi ancora
che cosa vuoi di piu
che cosa vuoi da me
che cosa posso dare
che cosa inventare
Qu'est ce que tu veux de moi?
La vida és com una sopa, nosaltres som culleres, i ens emportarem el que siguem capaços de recollir. Un cop dalt del cim, he obert els braços i he pensat que m'enduria tot el que puguès. Vida, no sé què vols de mí, ni quan vols fer-m'ho saber , mentrestant procurarè ser feliç...
...et je le faire doucement, doucement

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

Loli Jackson ha dit...

Feliç tornada a la realitat!!

:***